Enkele dagen geleden is er een stunning-cool feature van Visual Studio 2008 gereleased. { Visual Studio 2008 is de ontwikkelomgeving waar ik mijn dagelijkse werkzaamheden mee verricht. } Het is de feature om in de broncode van het .NET framework van Microsoft te kijken. Spreek ik Chinees? OK. Zie het als de sleutel tot een zeer gewilde kluis van Microsoft.

Toen ik vanochtend echter probeerde de stunning-cool feature te installeren, weigerde de download link die opgegeven was. Blijkbaar was de stunning-cool feature niet meer beschikbaar. Maar gelukkig had mijn zeer gewaadeerde collega deze gisteren al gedownload en voor de zekerheid achter de hand gehouden. Ik blij, maar nog niet iedereen blij...

Net voordat ik de stunning-cool feature van mijn collega kopieerde, was ik op forums aan het zoeken naar een oplossing. Blijkbaar had ik de oplossing binnen handbereik. Om het leed van mede softwareontwikkelaars (ja, dat is 1 woord zonder spatie) te verzachten, heb ik de stunning-cool feature download op Kobuz.net gezet, en dit gepost op het forum. Misschien help ik er wel een paar man mee.

13 uur later zien de statistieken voor mijn site er als volgt uit:

 Tja, Visual Studio 2008 wordt wereldwijd door duizenden ontwikkelaars gebruikt...
 

Reacties (1) -

19-1-2008 15:48:46

Sharon

Tja blijft toch abacadabra voor de leek. Maar leuk dat het gelukt is. 

hahaha 

Groetjes!

Sharon

Reacties zijn gesloten