Wat is www.next2friends.com?

Ik zie op een forum een verwijzing naar next2friends. Ik word nieuwschierig en ga eens kijken. Kom op een site die niets verteld, behalve dat je een Dell laptop kunt winnen. Ga Googelen en vind alleen wazige omschrijvingen dat het een online mobiele sociale netwerk service is. Zoiets als Hyves, maar dan voor mobieltjes?

Wie-o-wie kan achterhalen wat next2friends nou eigenlijk is. De informatie op Internet is net zo wazig als de Hi reclame voor jaren terug op de TV. De belofte van een Dell laptop kan makkelijk doorgestoken kaart zijn. En de vele reacties op diverse forums geeft duidelijk aan dat ze een bijzonderen maar krachtige marketingactie zijn aangegaan. Maar wat is het nou (in detail)?

Ik ga me niet inschrijven, omdat het te wazig is. Ik weiger. Ik geef mijn identiteit niet af aan een wazige veel belovende organisatie.

Als jullie meer informatie kunnen vinden over next2friends, misschien kunnen we elkaar dan overtuigen...

Reacties (6) -

9-8-2007 21:13:56

Nou Kobuz, deze was moeilijk te achterhalen man. Dat feit alleen al is verdacht! De url is geregistreerd in Canada onder een postbusnummer. Verdacht, zeg ik. Check de volgende link voor een verhaal, waarbij een andere url op precies hetzelfde adres en telefoonnummer is geregistreerd: www.spokane.bbb.org/.../alerts.html Ik zeg, rare zaak, niet te vertrouwen.

Eik

11-8-2007 14:34:01

Hoi Eik,

Bedankt voor het onderzoekswerk. Echt top nivo. Wel eens gedacht om digitaal rechercheur  te worden? Ik had inderdaad zelk ook even in de who-is database kunnen kijken...

Kobuz

20-8-2007 6:08:02

Vergeef me, is Mijn inwoner Engels.

Het moet eerder dubbelzinnig zijn. Het is een scam, of spam geen machine. Het is echt en e-mail worden intern slechts gebruikt. Enkele mensen achter de onderneming maken deel uit van dit bedrijf. http://www.genetibase.com. Zo, voor legitimiteitszorgen, weet u wie wij zijn.

Dank,

Anthony Nystrom

Anthony Nystrom

20-8-2007 6:11:50

URL wordt niet geregistreerd in Canada. Het is domein privé via de Oplossingen van het Netwerk. (Wat van het als CA) kan een lijst maken

Dank,

Anthony Nystrom

Anthony Nystrom

22-8-2007 22:53:14

Waarom geven jullie dan niet wat meer informatie, zodat we kunnen verifiëren dat het een legitieme zaak is?



ps: het domain staat geregistreerd op:

Domain Discreet

ATTN: next2friends.com

P.O. Box 278

Yarmouth, NS B5A 4B2

CA

Phone: 1-902-7495331

Email: 6e7481d60a1e6729015686caa58ca5cd@domaindiscreet.com

Kobuz

23-8-2007 16:09:47

Wat is dit voor onzin. Met alle respect voor de weblog van Kobuz, maar waarom gaat iemand van die firma juist op de weblog van Kobuz iets uitleggen? Zet dat effe meteen op je site!

Eik

Reacties zijn gesloten